Hvid trøffel

Nogle gange har jeg bare mega meget lyst til noget usundt – man ved ikke rigtigt hvad man vil have, så man tjekker alle skabe og køleskabet for at se om der skulle være noget lækkert.
Så jeg fandt nogle ting frem, og forsøgte mig med disse trøfler – og overraskende nok smager de mega godt 🙂

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvornår jeg skal lave dem igen.

 

hvidtrøffel Du skal bruge:

  • 250 g. hakket hvid chokolade

  • 100 g. fløde

  • 20 g smør

  • Kornene fra en halv vaniljestang

  • 2 tsk lakridsrodpulver

  • mørk chokolade til at overtrække trøflerne

Fremgangsmåde

  • Kom fløden, smørret, vaniljekorene, lakridsrods pulveret, op i en gryde og lad det blive varmt

  • Hæld nu også den hvide chokolade op i gryden og lad chokolden smelte

  • Kom nu massen op i en sprøjte pose og lad det være på køl i 15 min. (så den bliver mere fast)

  • Lav nu nogle små kugler (på størrelse med en pebernød el. to) og lad det komme på køl igen evt. i fryseren

  • Smelt imens den mørke chokolade over vandbad og lad den stå lidt (så den ikke er for varm)

  • kom nu hurtigt trøflerne i en af gangen og rul dem og derefter i lakridspulveret, eller drys dem.

Voila – så de klar.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s