Æble kanel muffins (glutenfri og laktosefri)

Du skal bruge:

  • 3 spsk. yoghurt
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 300 g. æbler
  • 100 g. sukker
  • Halvanden spsk. kanel
  • 75 g. rismel
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 60 g. hasselnødder (hakkede)
  • 60 g. mandler (hakkede)

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 185 grader
  • Skræl æblerne
  • Skær dem i mindre stykker (den tykkelse du ønsker)
  • Sukkeret, smørret og yoghurten røres sammen (i en røremaskine gryde)
  • Tilsæt nu de andre ingredienser (kardemomme, vaniljestang, vaniljepulver, mandler, hasselnødder, salt, bagepulver, æg og kanel)
  • Rør det godt sammen
  • Kom rismelet i og rør igen
  • hæld nu æblerne i dejen og vend dem forsigtigt
  • Nu de klar til at komme i muffins forme
  • Ind i ovnen og lad dem bage i ca. 30 min.
  • Tag dem ud, og lad dem blive kolde.

De er super lækre!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s