Glutenfri Pizza med meget smag (laktosefri)

Det her er virkelig den bedste glutenfri pizza jeg nogen sinde har lavet, og er faktisk i tvivl om det ikke også er den bedste jeg har smagt.

Fremgangsmåden 

Dejen: 
500 g, glutenfri mel (jeg brugte “brødblanding” fra Rema1000)
340 ml, lunkent vand
25 g, frisk gær
4 spsk,  oliven olie (hvad du selv føler for)
1 tsk, salt
En stor håndfuld revet ost (lige meget hvilken, jeg brugte bare en almindelig ost)
3 tsk, tørret Rosmarin
& 10 min. i rørmaskinen.

Pizza saucen: 
2 dåser flået tomater
2 fed hvidløg
Massere af tørret Oregano
Mindre af tørret Rosmarin
Salt & Peber
Lad det koge op til det ligner en pizza sauce

Klar til ovnen:
Salchichon (fås i Rema1000)
Serrano skinke
Revet ost
Hakket løg
Peber frugter
Skiveskåret tomater
Salt og Peber
I ovnen i ca. 15 min. men se om den skal have mere..

Rigtig god fornøjelse !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s