de lækreste fritter! (glutenfri)

Jeg er SLET ikke den store koriander elsker! Men er stille og roligt begyndt at kunne lide det.. Virkelig underligt! – men helst lidt af gangen (meget langsomt)

* kartoflerne skæres i stænger
* kog dem i 5-7 min.
* tag dem op og lad dem tørre i 3-5 min til de er tørre.
* Put friskhakket koriander, hvidløg, olivenolie samt salt og peber i en pose og hæl kartoflerne derned og bland forsigtigt.

* kom på en plade med bagepapir og i ovnen i 15-20 min.
( afhængige af hvordan i vil have dem )
* kom frisk koriander på igen.

RIGTIG GOD FORNØJELSE, DE SMAGER BAAARE GODT !!!!!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s